Kesälomat takana, uusi intra edessä!Elokuu on muuten loistavaa aikaa tehdä uutta intraa!

Kuopion intra-projekti jatkuu nyt kiihkeämmillä kierroksilla, kun pääsimme vääntämään tosissaan uuden intran valikkorakenteita, etusivun sisältöjä yms. työpajoissa, joita Sininen Meteoriitti saapui meille vetämään.

Työpajassa on koolla noin 20 hengen porukka, suoranainen intra-kehityksen dream team, jossa jo keväällä intran kehitysryhmässä mukana olleet alueidensa osaajat pääsevät nyt visioista käytännön pariin. Mielestäni juuri tämä käytännön astuminen mukaan on polkaissut hommat liikkeelle vauhdikkaammin!

Noh, helppoa ei ole, tai ei ainakaan yksinkertaista. Paljon päätettäviä asioita, paljon haasteita niin sisällön kuin teknisten ratkaisujenkin suhteen. Mutta periksi ei anneta. Kun koko Kuopion kaupungin organisaation O365-pilviuudistus etenee, niin samassa imussa liukuu myös intra kohti uutta aikaa.

Viestinnällä on edelleen super-tärkeä rooli. Projektin sisäinen viestintä on saatava toimimaan, jotta ideat ja yhteistyö eivät rämety. Lisäksi projektin ulkopuolelle on tiedotettava tavoittaen ja innostaen.

Elämme jännittäviä aikoja. Hienointa juuri nyt on nähdä kuinka monella kulmalla ihmiset uurastavat tämän KuopioWayn parissa. Löytyy ajatuksia, mielipiteitä ja osaamista. Tuntuu edelleen, että meillä on nyt yhdessä tekemisen meininkiä :)

Mitä tästä tarinasta opimme:

1. Käytäntöön pääseminen auttaa hahmottamaan myös visioita ja teorioita. Voiko ennalta suunnittelu mennä joskus yli?

2. Viestintä haastaa aina vaan. Viestinnän tulisi isoissa projekteissa olla selkeä arvovalinta jo alussa. Se ehkäisee väärinkäsityksiä ja tuo esiin hyviä ja huonoja juttuja, molemmat tärkeitä - viestintä kunniaan!


Kommentit

Suositut tekstit