KuopioWay

Ylpeänä esittelen tänään Kuopion digitaalisen työympäristön uuden tien. KuopioWayn. Sen päätavoitteiksi on asetettu:

1. Tiimityö ja viestintä

2. Tiedon saavutettavuus

3. Mobiilikäytön tehostaminen

Olemme vuoden alkupuoliskon tehneet töitä sen eteen, että saisimme yhdistettyä tarvittavat kyvykkyydet Kuopion Microsoft-pilviympäristöön siirtymisen taakse. O365-alusta muokkaa meillä niin päivittäistä tiimityötä, tiedon- ja dokumentinhallintaa sekä viestintäympäristöä ja käyttäjätietokantoja ja käyttöoikeuksien maailmaa. On kyse jostain isommasta kuin vain yksittäisistä järjestelmämuutoksista.

On ollut hienoa kehittää yhteistyötä kapungin sisällä ja yhdistää voimat niin viestinnän, tietohallinnon, työnantajapalveluiden kuin kaupunginkansilankin kesken. Ilman tällaista yhteistyöpohjaa tätä muutostamme olisi täysin mahdotonta hallita tai edes yrittää jalkauttaa.

Intra-projekti kulkee mukana yhtenä tärkeänä osana KuopioWayn kokonaisuutta. Avainjuttu on ollut oivaltaa, että näitä tärkeitä osuuksia on useita. Viestinnän näkökulman ja intran lisäksi esimerkiksi Teams-sovellus ja uuden ympäristön dokumentinhallintakäytännöt ovat yhtä tärkeässä asemassa kokonaisuudessa onnistumisen kannalta.

Esimiesseminaari ja KuopioWay täydessä vauhdissa.


KuopioWay näki päivänvalon Kuopion kaupungin esimiesseminaarissa viime viikon torstaina, jossa pääsimme esittelemään kokonaisuutta kaupungin esimiehille aina kaupunginjohtajaa myöten. Tämä ei suinkaan ollut lopetus vaan pikemminkin aloitus, josta lähdetään jatkamaan eteenpäin valitsemallamme tiellä. Töitä riittää jatkossakin, mutta aidosti ylpeänä yhteistyöstä kaupungin sisällä on hyvä jatkaa eteenpäin.Kuopio ja Kuopion tiet kehittyvät nyt monesta kohtaa. Väliaikaisesti matka saattaa hidastua, mutta lopulta syntyy jotain uutta. Kuopion tyyliin!


 

 Mitä tästä tarinasta opimme?

1. Yhteistyössä on voimaa - sitä kannattaa tavoitella, vaikka rakentaminen saattaa ottaakin aikaa

2. Tietyöt eivät valmistu ilman väliaikaisia hidasteita ja katkoja.


 Kommentit

Suositut tekstit