Herätys! Tulkoon Valo!

Zzzz…Zzzzz…

HERÄTYS!
On aika herättää blogi eloon.

Täytyy avoimesti myöntää, että hankinnassa vierähtäneen ylimääräisen ajan takia, olen ollut vähemmän luova ja tuottelias Intra-tarinan suhteen.

Hankinnan suhteen voin vain todetakin tuleville intranetin uudistamisen projekteihin lähteville: varatkaa hankintaan aikaa.

Eteneminen on siis tahmonut, mutta nyt näyttää taas vaihteeksi paremmalta. Fenix-lintu nousee tuhkasta. Viestimisen kannalta on ollut hankalaa, kun uutta kertomista Intra-projektin etenemisestä ei ole ollut. Yksi haastekohta tämäkin – kuinka pitää yllä innostusta, ja viestiä, kun projektilla on vaikeaa? Selkeästi en tässä onnistunut ainakaan blogini kautta.

  
Lopulta olemme kuitenkin tilanteessa, jossa Kuopion kaupungin uuden intran alustaksi on valittu Sinisen Meteoriitin Valo-tuote. Yhdessä Sinisen Meteoriitin ja Istekki Oy:n kanssa lähdemme jatkamaan Intra-tarinaa ja kehittämään uutta intra-järjestelmää.

Kaivatun toisen lisäpotkun intra-projektin uudelle nousulle toi kahden päivän loistava Profession koulutus Helsingissä. Aiheena "Intranetin uudistushanke – Onnistu ja sitouta yhteiskehittämisellä". Koluttajana oli mainio ja asiantunteva Hanna P. Korhonen. Tätä nyt ensimmäistä kertaa järjestettyä kahden päivän koulutusta voin henkilökohtaisesti suositella kaikille asian parissa työskenteleville.

Nyt yritetään pysyä hereillä!


Intra-koulutuksessa pysyttiin hyvin hereillä!


 

Mitä tästä tarinasta opimme?

1.      Intran järjestelmähankinnalle tulee varata aikaa
2.     Älä luovuta viestinnässä ja uudistuksen innon ylläpidossa, ei edes vaikeina aikoina
3.      Käy koulutuksissa, jos mahdollista

Kommentit

Suositut tekstit