Intra-Tarina alkaa

Ensimmäinen kuukausi Kuopion kaupungin työntekijänä on nyt vierähtänyt. Talon tavoille opetellessa olen ehtinyt myös aloittaa varsinaisen työni projektin parissa. Nykyistä ja tulevaa intranettiä koskeva kysely on julkaistu ja tulosten analysointi on jo alkanut.

Oppimista tämän projektin aikana riittää varmasti sen koko keston ajan. Tällä hetkellä suurimpana haasteena on hyvän ja toimivan projekti-organisaation kokoaminen.
 
Suuressa organisaatiossa, kuten Kuopion kaupungissa on valtava määrä työntekijöitä, joiden työarjet, ja näin ollen myös tietotekniikan käyttö, poikkeavat toisistaan kuin yö ja päivä. Kuinka saada kaivettua kaikkien tärkeät näkemykset esiin?

Jokaista toivetta ei varmasti voida toteuttaa, mutta osallistamalla mahdollisimman monet mukaan suunnitteluun jo tässä vaiheessa, toivon lopputuloksen olevan sellainen, että se huomioi ainakin kaikista useimmin toistuvat toiveet.

Tällä haavaa tavoitteena on muodostaa tiivis, projektin viikottaisesta etenemisestä vastuussa oleva projektityöryhmä. Tämän ryhmän oheen kerätään palvelualueiden osaavista voimista projektin kehitysryhmä, jonka tarkoitus on tuoda asiantuntevia näkemyksiä kunkin omalta alueelta.

Palvelualueiden ja -yksiköiden suuntaan on nyt aktivoiduttu, joten katsotaan miten projektin kehitysryhmän kasaaminen onnistuu!

Hyvä tästä tulee!

-Ville

Kommentit

Suositut tekstit